UKKO Pro - Kaiken kattava kiinteähintainen toiminimen kirjanpitopalvelu, meiltä -10%

UKKO Pro on suomalainen kirjanpitopalvelu, joka on suunniteltu toiminimiyrittäjille. Palvelun takana on kevytyrittäjille suunnatun Ukko.fi-laskutuspalvelun tekijät.

Suunniteltu toiminimiyrittäjille

UKKO Pro on suunniteltu alusta alkaen juuri toiminimiyrittäjille. Palvelu sisältääkin kaikki tärkeimmät ominaisuudet, mitä toiminimi tarvitsee:

  • Laskujen lähetys ja ostolaskujen vastaanotto (myös verkkolaskut)
  • Automaattinen ajantasainen kirjanpito
  • Helpon tavan tallentaa kuitit älypuhelimella
  • Tilinpäätös ja tuloslaskelma
  • Arvonlisäveroilmoitus
  • Veroilmoitus
  • KLT-kirjanpitäjän tuki

Helppokäyttöinen

UKKO Pro on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Lähetetyt laskut ja vastaanotetut ostolaskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Näiden lisäksi otat vain kuvan kuiteista ja syötät tiedot joko puhelimella tai tietokoneella. Näin kirjanpitosi on aina ajan tasalla ja kuitit ovat tallessa.

Kiinteä kuukausihinta, alkaen 0 € / kk

UKKO Pro:n hinnoittelu on selkeä, mikä helpottaa toiminimen talouden hallintaa ja suunnittelua. UKKO Pro:n hinnoittelu perustuu kumulatiiviseen liikevaihtoon, alkaen 0 € / kuukausi ja päättyen maksimissaan 60 € / kuukausi.

Liikevaihdosta riippumatta, palveluun sisältyy kaikki ominaisuudet, mitä toiminimen kirjanpitoon voisi kaivata. UKKO Pro hoitaa jopa arvonlisäveroilmoituksen, mistä muut palvelut ja kirjanpitäjät ottavat lähes poikkeuksetta lisähintaa!

UKKO Pro:n hintaan kuuluumyös verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen, ilman lisäkuluja!

Yritä.fi:n kautta -10% alennus vuodeksi

Pääset tutustumaan ja käyttämään UKKO Pro:ta ilmaiseksi niin kauan kun kumulatiivinen liikevaihtosi ylittää 1 000 euroa. Tämän jälkeen palvelu maksaa 3 000 euroon asti 10 € per kuukausi, 6 000 euroon asti 20 € per kuukausi, 10 000 euroon asti 40€ per kuukausi ja tämän jälkeen 60€ per kuukausi.

Saimme sovittua heidän valmiiksi edullisten hintojen päälle vielä erinomaisen tarjouksen Yritä.fi:n lukijoille. Saat alennuskoodillamme (YRITA10) koko ensimmäisen vuoden kuukausimaksut 10 prosentin alennuksella, riippumatta sinun kuukausihinnastasi.

Pääset syöttämään alennuskoodin (YRITA10) rekisteröitymisen jälkeen tilausasetuksista (kuva).

UKKO Pro:n kautta voi myös perustaa toiminimen

Jos olet juuri aloittamassa toiminimiyrittämistä voit myös perustaa toiminimen helposti heidän sivujen kautta. Ilmoitat vain tarvittavat tiedot ja he hoitavat perustamisen puolestasi.

Siirry UKKOPro

Koodi: YRITA10