Yhteistyökumppanit

Yritä.fi tekee yhteistyötä usean hienon yrityksen kanssa

Me uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen. Tämän takia olemme tehneet tämän sivun, jossa kerromme yhteistyökumppaneistamme. Löydät myös ulkopuolisia yrityksiä koskevissa blogi-kirjoituksissa disclaimer-osion, jossa avataan kyseisen blogitekstin suhde siinä mainittavaan yritykseen.

Emme suosittele ketä tahansa

Meillä on yhteistyökumppaneita muutamasta syystä. Ilmeinen on tietenkin se, että Yritä.fi pysyy toiminnassa ja kehittyy jatkuvasti. Koska materiaalimme on ilmaista kaikille, tarvitsemme jostain tuloja, joilla katamme sivuston ylläpitö- ja kehityskustannukset.

Toinen syy on hyvien palveluiden tärkeys. Kaikki yrittäjät tarvitsevat palveluita ja työkaluja yrittämisen tueksi ja itse koimme yrittämisen alussa hankalaksi löytää näistä ne parhaat.

Valitessamme yhteistyökumppaneita meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme seistä suosittelemiemme palveluiden ja yritysten takana. Otammekin tästä syystä yhteistyökumppaneiksi vain yrityksiä joiden kanssa olemme olleet itse tekemisissä tai tiedämme, heidän olevan luotettavia ja alansa parhaita.

Yritä.fi:n yhteistyökumppanit

Holvin yritystilin avulla hoidat yrityksesi talouden helposti ja näppärästi, jolloin aikaa säästyy tuottavaan toimintaan. Holvi-tili yhdistää yhdeksi paketiksi kaiken mitä tarvitset yrityksesi pyörittämiseen: perinteisen pankkitilin maksuominaisuuksien lisäksi siinä on sisäänrakennettuna sähköinen kirjanpito ja näppäriä liiketoimintatyökaluja, kuten laskutus ja oma verkkokauppa. 

Holvi-tili myös automatisoi suuren osan kirjanpitoa: joko sinä tai kirjanpitäjäsi säästää aikaa ja vaivaa. Mikäli haluat käyttää Holvi-tilin kanssa kirjanpitäjää, niin parhaiten pääset liikkeelle ottamalla yhteyttä sähköpostitse support@holvi.com.

Itse tilin voit avata näppärästi suoraan sivustoltamme, muutamassa minuutissa: Holvi.com. Muista myös, että meidän kauttamme saat Holvin Pro-version 3kk ilmaiseksi.

Elo on Suomen suosituin yrittäjän eläkevakuutuksen tarjoaja. He ovat pitkään keskittyneet juuri yrittäjien palvelemiseen ja he tarjoavatkin ensiluokkaista palvelua ja tietoa yrittäjille. Voit tutustua Eloon lisää osoitteessa Elo.fi.

Digitase tarjoaa pitkälle automatisoitua kirjanpitoa, erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Automatisoinnin ansiosta yrittäjä voi keskittyä siihen tärkeimpään, eli yrittämiseen. Automatisaatio tuo myös mielenrauhan kirjanpitokustannuksista. Vaikka liikevaihto ja tositteiden määrä kasvaisivat, kustannukset eivät. Saat meidän kauttamme Digitaseen ensimmäisen vuoden 10%-alennuksella. 10%-alennuksella. Voit tutustua Digitaseeseen lisää osoitteessa Digitase.fi

Nuoret Yrittäjät (Young Entrepreneurs of Finland) on nuorten yrittäjien ja yrittäjäksi suuntaavien nuorten yhteisö, jonka kautta pääset laajentamaan yrittäjäverkostojasi, hyödyntämään liiketoimintaasi edistäviä palveluita sekä vaikuttamaan yrittäjien asemaan. Nuoret Yrittäjät toimii maan suurimman yrittäjäjärjestön Suomen Yrittäjien piirissä. Täyden hyödyn yrittäjäjärjestön palveluista ja Nuorten Yrittäjien toiminnasta saat liittymällä Suomen Yrittäjien jäseneksi joko yrittäjänä tai opiskelijana. Lue lisää osoitteessa Nuoretyrittajat.fi.

artikkeli päivitetty 12.2.2018