Yhteistyökumppanit

Yritä.fi tekee yhteistyötä usean hienon yrityksen kanssa

Me uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen. Tämän takia olemme tehneet tämän sivun, jossa kerromme yhteistyökumppaneistamme. Löydät myös ulkopuolisia yrityksiä koskevissa blogi-kirjoituksissa disclaimer-osion, jossa avataan kyseisen blogitekstin suhde siinä mainittavaan yritykseen.

Emme suosittele ketä tahansa

Meillä on yhteistyökumppaneita muutamasta syystä. Ilmeinen on tietenkin se, että Yritä.fi pysyy toiminnassa ja kehittyy jatkuvasti. Koska materiaalimme on ilmaista kaikille, tarvitsemme jostain tuloja, joilla katamme sivuston ylläpitö- ja kehityskustannukset.

Toinen syy on hyvien palveluiden tärkeys. Kaikki yrittäjät tarvitsevat palveluita ja työkaluja yrittämisen tueksi ja itse koimme yrittämisen alussa hankalaksi löytää näistä ne parhaat.

Valitessamme yhteistyökumppaneita meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme seistä suosittelemiemme palveluiden ja yritysten takana. Otammekin tästä syystä yhteistyökumppaneiksi vain yrityksiä joiden kanssa olemme olleet itse tekemisissä tai tiedämme, heidän olevan luotettavia ja alansa parhaita.

Yritä.fi:n yhteistyökumppanit

Holvin avulla hoidat yrityksesi talouden helposti ja näppärästi, jolloin aikaa säästyy tuottavaan toimintaan. Holvi-tili yhdistää yhdeksi paketiksi kaiken, mitä tarvitset yrityksesi pyörittämiseen: yritystilin, maksukortin, laskutuksen, verkkokaupan ja (halutessasi) kirjanpitäjän.

Seuraa raha-asioitasi kätevästi joko tietokoneella tai suoraan puhelimestasi Holvin mobiilisovelluksella. Holvi Business Mastercard® -kortilla voit tehdä ostoksia maailmanlaajuisesti, niin netissä kuin kivijalassa. Saat kortilla tehdyistä ostoksista puhelimeesi samantien ilmoitukset, joiden avulla pystyt tallentamaan kuitit suoraan kirjanpitoon. Holvin avulla keräät myös maksuja helposti: lähetä laskuja suoraan tililtäsi tai perusta oma Holvi-verkkokauppa.

Holvin kattavin palvelupaketti sisältää muiden työkalujen lisäksi verojen maksun ja kirjanpitäjän. Pakettiin kuuluu myös chat-palvelu, josta saat vastaukset yritystoimintaasi koskeviin kysymyksiin.

Voit avata yrityksellesi oman Holvin-tilin muutamassa minuutissa suoraan täältä. Avaamalla tilin tämän linkin kautta ja käyttämällä koodia yrita3kk saat nyt Grower-paketin käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua.


Elo on Suomen suosituin yrittäjän eläkevakuutuksen tarjoaja. He ovat pitkään keskittyneet juuri yrittäjien palvelemiseen ja he tarjoavatkin ensiluokkaista palvelua ja tietoa yrittäjille. Voit tutustua Eloon lisää osoitteessa Elo.fi.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa yrityksille vakuutuspalveluiden lisäksi palveluita rahoitukseen ja sijoittamiseen. Lue lisää LähiTapiola yritys -sivulta.

Nuoret Yrittäjät (Young Entrepreneurs of Finland) on nuorten yrittäjien ja yrittäjäksi suuntaavien nuorten yhteisö, jonka kautta pääset laajentamaan yrittäjäverkostojasi, hyödyntämään liiketoimintaasi edistäviä palveluita sekä vaikuttamaan yrittäjien asemaan. Nuoret Yrittäjät toimii maan suurimman yrittäjäjärjestön Suomen Yrittäjien piirissä. Täyden hyödyn yrittäjäjärjestön palveluista ja Nuorten Yrittäjien toiminnasta saat liittymällä Suomen Yrittäjien jäseneksi joko yrittäjänä tai opiskelijana. Lue lisää osoitteessa Nuoretyrittajat.fi.

Yritä.fi:n kaupalliset yhteistyökumppanit

Yritä.fi-sivustolla on näkyvillä myös yrityksiä, joiden kanssa meillä ei ole tarkempaa yhteistyötä. Näitä ovat muunmuassa Yrittäjän työkalut -sivulla olevat palveluntarjoajat. Olemme valinneet myös sinne vain palveluita joihin uskomme ja joita voimme hyvin mielin suositella.

Yritä.fi saa korvausta useista Yrittäjän työkalut -sivulla näkyvillä olevista työkaluista ja palveluista.

Oletko sinä kiinnostunut yhteistyöstä?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Yritä.fi-sivuston kanssa, ota meihin yhteyttä. Tutustumme ilomielin tarjoamiisi palveluihin ja selvitämme sopivatko ne osaksi Yritä.fi-sivustoa.

artikkeli päivitetty 11.2.2019