Yritä.fi lyhyesti

Yritä.fi syntyi tarpeesta. Perustaessamme omaa yritystä kaipasimme kovasti yhtä hyvää tietolähdettä, mistä olisimme saaneet kaikki tarvittavat tiedot yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Jouduimme etsimään tietoa useista hyvin byrokraattisista ja vaikeasti ymmärrettävistä lähteistä, sekä useista epämääräisistä blogeista ja sivustoista, joista ei koskaan tiennyt oliko tieto vanhentunutta tai yksinkertaisesti väärää.

Huomasimme saman tarpeen myös ystävillämme, kun he kysyivät meiltä apua toiminimen ja osakeyhtiön perustamiseen (ilmeisesti kaupallisen koulutuksemme takia). Niinpä päätimme luoda Yritä.fi-sivuston. Aina ajan tasalla olevan, helposti ymmärrettävän ja laadukkaasti kuratoidun yrittäjän tietopankin.

Missio ja visio

Missiomme on auttaa suomalaisia yrittämään.

Visiomme on mahdollistaa mahdollisimman helppo yrittäjänä toimiminen kaikille. Uskomme, että automatisaatio ja työnteon muutokset lisäävät yrittäjyyttä tulevaisuudeessa. Haluamme olla mukana auttamassa teitä keskittymään itse yrittämiseen, byrokratian kiemuroiden sijaan.

Tekijät

Tomas Kukkonen on kauppatieteitä opiskeleva, gradua vaille valmis, yrittäjä. Hän on ollut Aaltoes:n ja Slushin toiminnassa mukana, sekä vetänyt Summer of Startup -kiihdytysohjelmaa. Tomas keskittyy sisällön lisäksi mm. yhteistyökumppaneihin, markkinointiin ja palvelusuunnitteluun.

Karri Hiekkanen on tuore kauppatieteilijä ja teknologisesti nörtihtävä yrittäjä. Hän keskittyy sisällön lisäksi mm. sivuston ylläpitoon ja kehittämiseen, markkinointiin, hakukoneoptimointiin ja palvelusuunnitteluun.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä sitten palaute, ideat, yhteistyökuviot tai jotain muuta, me haluamme että otat meihin yhteyttä. Tämän takia voit ottaa meihin yhteyttä juuri sinulle sopivalla tavalla.

Facebook Messenger

Facebook Messengerin avulla voimme palata sinulle mahdollisimman nopeasti chatin välityksellä.

Facebook Messenger

Lomakkeella

Lomakkeen avulla palaamme sinulle sähköpostin, tai viestissä mainitsemasi kanavan kautta mahdollisimman pian.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme sinulle mahdollisimman pian.
Jokin meni pieleen. Päivitä sivu ja yritä uudelleen.
artikkeli päivitetty 12.2.2019