Futuedu - Excel ja Office taidot haltuun, ensimmäinen kk -50%!

Futuedu on suomalainen koulutusyritys, joka tekee softan, eli nykyajan tärkeimpien työkalujen, oppimisesta motivoivaa, miellyttävää ja tehokasta.

Motivoivan, miellyttävän ja tehokkaan opiskelun ytimessä on itselle uusien ja relevanttien asioiden opiskelu aktiivisesti itse tekemällä.

Oppiminen pysyy miellyttävänä ja motivoivana niin kauan kun oppii uutta. Tämän takia Futuedussa voi testata jokaisen aiheen nykyisen osaamisen. Näin opiskelun voi keskittää vielä osaamattomiin asioihin.

Tehokkaan ja miellyttävän oppimisen ytimessä on uusien taitojen oppimisen lisäki myös oikea tapa opiskella. Futuedun ytimessä onkin aktiivinen, itse tekemällä oppiminen. Tämä pätee niin itsenäisen opiskelun verkkokursseihin, kuin viikoittaisiin kouluttajan vetämiin live etäkoulutuksiin. Molemmissa tehdään itse harjoituksia, jolloin asiat jäävät mieleen huomattavasti paremmin ja keskittyminen pysyy paremmin opiskelussa.

Futuedusta löytyy tällä hetkellä osaamistestit ja verkkokurssit itesopiskelua varten (Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook ja Teams) sekä viikoittaisia koulutuksia (Microsoft Excel, Word, PowerPoint ja Power BI). Varsinkin Excel kurssi ja Excel koulutukset ovat erittäin suosittuja yrittäjien keskuudessa.

Verkkokurssit päivittyvät jatkuvasti ja uusia koulutuksia pidetään jatkuvasti. Futuedun Oppija -versioon kuuluu pääsy kaikkiin osaamistesteihin, verkkokursseihin ja koulutuksiin.

Voit halutessasi kokeilla Futuedua ilmaiseksi, ostaa pääsyn yksittäiseen koulutukseen (hinta 99,00 € + alv 24 % per koulutus) tai ostaa Futuedu Oppijan joko kuukausi- (19,00 € sis. alv 24 %) tai vuositilauksella (16,00 € sis. alv 24 %). Futuedu Oppijaan kuuluu pääsy kaikkiin osaamistesteihin, verkkokursseihin, live-koulutuksiin ja koulutustallenteisiin. Yritä.fi:n kautta saat ensimmäisen kuukauden -50% koodilla YRITAEKA50.

Siirry Futueduun

Koodi: YRITAEKA50