Holvi on nykyaikainen ratkaisu yrityksesi rahanhallintaan. Siinä missä perinteiset pankkitilit usein sisältävät turhia palvelumaksuja, eivätkä kummemmin tarjoa mitään yrittäjälle olennaisia lisäpalveluita, on Holvi halpa, helppokäyttöinen ja tarjoaa kaikki tärkeimmät lisäominaisuudet yrittäjän rahanhallintaan.

Palvelun pohjana toimii IBAN-tili, jossa on kaikki perinteisen pankkitilin maksuominaisuudet. Tilin lisäksi Holvin lisäpalvelut kuitenkin tekevät palvelusta ainutlaatuisen. Holvin tehokkaalla laskutustyökalulla ja helposti hoidetulla verkkokaupalla, yrittäjä voi kerätä rahaa asiakkailtaan. Holvi-tiliin yhdistetty Holvi Business Mastercard® taas tekee kulujenhallinnasta ennennäkemättömän helppoa. Kun teet ostoksia kortilla, Holvin mobiilisovellus antaa notifikaation ostoksesta ja voit arkistoida kuitit ja muut tositteet kirjanpitoa varten lennossa. Tämä säästää tunteja perinteisiin kuittisulkeisiin nähden ja on huomattavasti vaivattomampaa. Reaaliaikaiset notifikaatiot tekevät myös kortista todella turvallisen käyttää.

Parhaiten ymmärrät kuitenkin Holvin hyödyt sitä käyttämällä. Jotta pääset testaamaan Holvia sen täysillä hyödyillä, tarjoamme Holvi Grower- tai Complete-tilin käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Jos palvelu ei miellytä, voit ilmaisjakson jälkeen perua tilauksen. Olemme itse käyttäneet Holvia jo vuosia lukuisissa projekteissa, emmekä voi kuin suositella.

Käy lukemassa Holvista lisää jutun alla olevasta nappulasta. Jos haluat hyödyntää tarjouksemme, rekisteröidy Holvin palveluun normaalisti, klikkaamalla millä vain sivulla oikeasta yläkulmasta: "Avaa tili" ja syötä tarjouskoodi: yrita3kk.


Rekisteröityessäsi palveluun, klikkaa tietojesi jälkeen oikealla alhaalla: "Haluatko käyttää tarjouskoodia?" ja syötä tarjouskoodi: yrita3kk

Siirry Holviin

Tarjouskoodi: yrita3kk

Holvi: Yritystili ja tärkeimmät työkalut rahanhallintaan, verkkokaupasta laskutukseen - Meiltä 3kk ilmaiseksi