Holvi Yritystili - Meiltä 3kk ilmaiseksi

Yritystili ja tärkeimmät työkalut rahanhallintaan, verkkokaupasta laskutukseen

Holvi on uudenlainen, täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Holvin tavoite on madaltaa kynnystä yrittäjyyteen ja tehdä pienyrittäjien arjesta sujuvampaa.

Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja (halutessasi) kirjanpitäjä.

Erillisen yritystilin avulla pidät kaikki yrityksesi raha-asiat, niin tulot kuin menot, kätevästi yhdessä paikassa. Voit tehdä tilisiirtoja luotettavasti ja nopeasti Euroopan alueella ja seurata tilitapahtumia näppärästi myös puhelimestasi Holvin mobiilisovelluksella.

Holvi Business Mastercard® -kortti ei ole pelkästään perinteinen maksukortti. Voit käyttää sitä ostoksiin maailmanlaajuisesti, niin netissä kuin kivijalassa. Saat kortilla tehdyistä ostoksista puhelimeesi saman tien ilmoitukset, joiden avulla pystyt tallentamaankuitit suoraan kirjanpitoon. Jotta yrityksesi voi kukoistaa, pitää rahaa tulla tietysti sisään. Holvin avulla keräät maksuja helposti: lähetä laskuja suoraan tililtäsi tai perusta oma Holvi-verkkokauppa.

Holvin kattavin palvelupaketti sisältää muiden työkalujen lisäksi verojen maksun ja kirjanpitäjän. Pakettiin kuuluu myös chat-palvelu, josta saat vastaukset yritystoimintaasi koskeviin kysymyksiin.

Parhaiten ymmärrät kuitenkin Holvin hyödyn sitä käyttämällä. Voit avata tilin helposti muutamassa minuutissa – täysin digitaalisesti! Jotta pääset tutustumaan Holviin kaikessa rauhassa, tarjoamme Holvin Grower-tilin käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Jos palvelu ei vastaa yrityksesi tarpeita, voit kokeilujakson jälkeen perua tilauksen helposti tai vaihtaa ilmaiseen Starter-pakettiin. Olemme itse käyttäneet Holvia jo vuosia lukuisissa projekteissa emmekä voi kuin suositella sitä.

Käy lukemassa Holvista lisää alla olevasta nappulasta. Jos haluat hyödyntää tarjouksemme, rekisteröidy Holviin tämän linkin kautta ja syötä tarjouskoodi yrita3kk.

Siirry Holviin

Tarjouskoodi: yrita3kk