Timma tarjoaa yhden maailman parhaista nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmäpalveluista kampaamo- ja kauneusalanyrittäjille. Palvelu vastaa kaikkiin alan yrittäjän bisnestarpeisiin ja siirtää yrittäjän kivijalkaliikkeen kerralla verkkoon.

Timman laajasti käytetty nettiajanvarausjärjestelmä tuo keskimäärin uusia asiakkaita 400€ arvosta kuukausittain. Timman kuluttajapuolen palvelussa tehtävistä varauksista 52% tehdään yritysten aukiolojen ulkopuolella. Näihin asiakkaisiin ei siis kivijalan aukioloina pääse käsiksi. Nettiajanvaraus myös puolittaa puhelinliikenteen, jolloin aikaa jää muuhun.

Nettiajanvarauksen lisäksi Timma tarjoaa yhdessä paketissa myös kassajärjestelmän. Kassajärjestelmällä laskutat helposti asiakkaitasi, pidät kirjaa tuotteista ja kappalemääristä ja asiakasrekisterillä voit kätevästi hallita asiakastietoja. Timman kotisivukoneella voit lisäksi luoda hetkessä tyylikkäät kotisivut yrityksellesi (20€ / kk). Näiden lisäksi Timma on myös laajalti tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan.

Saat kauttamme kaksi kuukautta ilmaista kokeiluaikaa. Täytät vain tietosi "Pyydä Esittely" napin alta ja kirjoita yhteydenottolomakkeeseen nimesi perään: yritä.fi

Siirry Timmaan

Koodi: yritä.fi

Timman nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä - meiltä 2kk ilmaiseksi