Opi Microsoft Excelin perusteet Excelkoulun verkkokurssilla - säästä 25%

Microsoft Excel on maailman käytetyin taulukkolaskentatyökalu, jolla voit helposti ja tehokkaasti käsitellä mitä vain dataa.

Yrittäjälle Excel on erittäin tehokas työkalu. Sen osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta jos Exceliä osaa käyttää sen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Osaava käyttäjä voi ylläpitää kirjanpitoaan, hoitaa taloushallintaa myyntitiedoista, varastonhallintaan tai luoda vaikka oman hienon laskutuspohjan.

Excel ei ole ainut taulukkolaskentatyökalu. Yritä.fissä käytämme myös paljon esimerkiksi Google Spreadsheettiä. Myös Open Office on ok työkalu jos haluaa ilmaisen vaihtoehdon. Kuitenkin Excel maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käytettävyydessään Open Officeen verrattuna ja tehokkuudessaan Google Spreadhsheettiin verrattuna. Excel on myös näistä kautta maailman käytetyin. Siihen löytyy siksi verkosta huomattavasti enemmän vinkkejä, valmiita pohjia ym.

Excelkoulu.com kurssilla opit tärkeimmät taidot, joita Excelin käyttämiseen tarvitset. Kurssi on videomuotoinen, tunnin mittainen ja erittäin tehokas ja selkeä. Kurssilla opetetaan mm. Excelin toimintalogiikka, Työkirjan hallinta, Laskentataulukon käyttö, Tehokas liikkuminen, Autofillin käyttö, Dataformaatit, Datan syöttö sekä 10 tärkeintä aloittavan Excel käyttäjän funktiota. Kurssin opeilla pääset hienosti alkuun Excelin käytön kanssa.

Alla olevan linkin kautta saat kurssin -25% alennuksella. Alennus päivittyy hintaan rekisteröitymisen jälkeen ennen maksutietoja. Voit myös vaihtoehtoisesti käyttää kuponkikoodia:"yrita"