Microsoft Excel on maailman käytetyin taulukkolaskentatyökalu, jolla voit helposti ja tehokkaasti käsitellä mitä vain dataa.

Yrittäjälle Excel on erittäin tehokas työkalu. Sen osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta jos Exceliä osaa käyttää sen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Osaava käyttäjä voi ylläpitää kirjanpitoaan, hoitaa taloushallintaa, analysoida myyntidataa, hoitaa varastonhallintaan tai luoda vaikka oman hienon laskutuspohjan.

Excel ei ole ainut taulukkolaskentatyökalu. Yritä.fissä käytämme myös paljon esimerkiksi Google Spreadsheettiä. Myös Open Office on ok työkalu jos haluaa ilmaisen vaihtoehdon. Kuitenkin Excel maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käytettävyydessään Open Officeen verrattuna ja tehokkuudessaan Google Spreadhsheettiin verrattuna. Excel on myös näistä kautta maailman käytetyin. Siihen löytyy siksi verkosta huomattavasti enemmän vinkkejä, valmiita pohjia ym.

Excelkoulu.com:in suomen ainoilla interaktiivisilla kursseilla opit tärkeimmät taidot, joita Excelin käyttämiseen tarvitset. Kursseja löytyy niin aloittelijalle, kuin edistyneelle Excel-käyttäjälle.

Excel Perustaidot -kurssi opettaa Excelin tärkeimmät perustiedot, vinkit tehokkaaseen ja oikeaoppiseen käyttöön, tärkeimmät matemaattiset funktiot, erilaiset soluviittauksetja paljon muuta. Kurssi sisältää sekä videoita, että interaktiivisa videoita, joilla pääset itse tekemään opetetut asiat, jotka jäävät näin paljon paremmin mieleen.

Excel Guru -kurssi opettaa kaikki Excelin tärkeimmät edistyneet ominaisuudet, kuten pivot-taulukon, loogiset funktiot (jos / if), hakufunktiot (phaku / vlookup), alueiden nimeämisen, laskentataulukon suojaamisen, kaavioiden luonnin ja muokkaamisen, ehdollisen muotoilun ja paljon muuta. Excel Guru -verkkokurssi koostuu täysin interaktiivista videoista, jotka mahdollistavat tehokkaan ja motivoivan tavan oppia: itse tekemällä.

Saat meidän kautta molemmat kurssit -10% yksitellen: Excel Perustaidot tai Excel Guru tai yhdessä vielä edullisemmin: Excel Super -kurssi (joka on jo entuudestaan -20%).

Saat alennuksen syöttämällä ostovaiheessa alennuskoodin: YRITAFI

Tutustu kursseihin

Koodi: YRITAFI

Ota Microsoft Excel haltuun Excelkoulun interaktiivisilla Perustaidot- ja Guru-kursseilla, meidän kautta -10%