Digitase tarjoaa pitkälle automatisoitua, modernia kirjanpitopalvelua 1–4 hengen mikroyrityksille, markkinoiden halvimmilla hinnoilla. 

Palvelu on automatisoitu siten, että yritystilisi tapahtumat siirtyvät automaattisesti Digitaseen järjestelmään. Toimiakseen palvelu vaatii siis pankkien tarjoaman maksullisen yritystilin. Tässä etuna on se, että kun maksat laskusi yritystililtä ja teet hankinnat tiliin liitetyllä debit-kortilla, kirjanpito hoituu automaattisesti. Mutta jos joskus joudut käyttämään käteistä tai maksamaan henk.koht. kortillasi, voidaan nämäkin kirjaukset hoitaa 1€ + alv per kirjaus.

Automatisoimalla kirjanpitoa Digitase saa hoidettua kirjanpidon kustannustehokkaammin ja näin palvelu maksaakin vain 40€ + alv kuukaudessa, eikä se ole sidottu tositemääriin. Eli myös yritystoiminnan kasvaessa hinta säilyy silti lähes samana.

Automatisaatio tarkoittaa myös, ettei paperisia tai digitaalisia kuitteja tarvitse lähettää kirjanpitäjälle. Yrittäjän pitää vain ilmoittaa kuukauden myyntien summa, säilyttää tositteet ja muistaa käyttää ostoissa mahdollisimman paljon yrityksen korttia. Digitase tarjoaa myös tositteiden digitaaliseen säilyttämiseen ilmaista Dropbox-tilaa.

40€ + alv kuukausihintaan kuuluu automatisoidun kirjanpidon lisäksi alv-ilmoitusten (eli kausiveroilmoitusten) ilmoittaminen Verohallintoon.

Tilikauden päättyessä Digitase hoitaa myös yrityksen veroilmoituksen ja tilinpäätöksen laadinnan. Nämä maksavat yhteensä 195€ + alv, joten perus toiminimen kirjanpito hoituu 12 kk tilikaudella hintaan 675€ + alv.

Digitaseen hinnat ovat jo markkinoiden halvimpia, mutta seuraavasta linkistä saat kauttamme Automaattitili-kirjanpidon vielä -10 % alennuksella ensimmäisen vuoden ajan.

Digitase: Automatisoitu ja edullinen kirjanpito - ensimmäinen vuosi -10%